God of War

Το reboot, η επανεκκίνηση του κορυφαίου και απόλυτα επιτυχημένου τίτλου στο PlayStation έρχεται και στο PS4, το πιο αγριεμένο και πιο όμορφο God of War που έπαιξες ποτέ!  Έτσι, μπορεί ο Κράτος να ζει πλέον στο βασίλειο της Σκανδιναβίας, αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι θεοί και τα τέρατα θα τον αφήσουν στην ησυχία του. Η αλλαγή είναι πως, αυτή τη φορά, έχει δίπλα του το γιο του, στον οποίο θέλει να διδάξει τα μυστικά της μάχης και της επιβίωσης σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον γεμάτο κινδύνους και, σίγουρα, δε θέλει να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος ως βασιλιά της Σπάρτης. Για την ακρίβεια, το νέο God of War αποτελεί την πολυαναμενόμενη αναβίωση της σειράς, διατηρώντας όλα εκείνα τα στοιχεία που το ανέβασαν ψηλά στην εκτίμηση του gaming κοινού ενώ, παράλληλα, τα εμπλουτίζει με μία συγκινητική και επική αφήγηση για να περάσει το παιχνίδι σε ένα νέο επίπεδο. Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι είναι πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά, ενώ υπάρχει και η επιλογή των υποτίτλων στη γλώσσα μας! Να σημειωθεί δε, ότι τα παρακάτω τρία ψηφιακά αντικείμενα δίνονται ως δώρα στην απλή έκδοση του παιχνιδιού.

Far Cry 5 Gold Edition

Το comeback της επικής σειράς videogame δε θα μπορούσε παρά να είναι ηχηρό, κι αυτό ακριβώς συμβαίνει με το Far Cry 5. Έτσι, το νέο μέλος της περίφημης οικογένειας open-world shooter σε καλωσορίζει στην Montana και, πιο συγκεκριμένα, στην Hope County, την έδρα των φανατικών αιρετικών γνωστών και ως The Project at Eden’s Gate. H εν λόγω αίρεση, με αρχηγό τον Joseph Reed, ή αλλιώς The Father, απειλεί ξεκάθαρα τις ελευθερίες των ανθρώπων της περιοχής και κάποιος πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια. Μόνο εσύ έχεις τη δύναμη να ανάψεις τη σπίθα στην κοινότητα και ν’ αντισταθείτε όλοι μαζί με θάρρος και σθένος απέναντι στον πιο επικίνδυνο εχθρό που έχεις γνωρίσει σε Far Cry game. Σε ένα αχανές περιβάλλον με μεγάλη ποικιλία, όπου μπορείς να κάνεις ότι επιθυμείς, μπορείς ν’ αντιμετωπίσεις τον The Father σόλο ή με έναν φίλο σου στο co-op multiplayer, σε μία μη γραμμική ιστορία που θα σε ενθουσιάσει!

Far-Cry-5-is-probably-the-best-open-world-shooter-you-ll-play-this-year-685443

Red Dead Redemption 2

Δεν είναι υπερβολή να χαρακτηριστεί το Red Dead Redemption 2 το πιο πολυαναμενόμενο sequel όλων των εποχών, κι αυτό προκύπτει σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα του πρώτου παιχνιδιού, το οποίο κυκλοφόρησε το 2010 και λάτρεψαν εκατομμύρια gamers ανά τον κόσμο. Για την ακρίβεια, το εν λόγω παιχνίδι, σε όρους πλοκής, πρόκειται για prequel, καθώς τοποθετείται χρονικά πριν από τα συγκλονιστικά γεγονότα του original game και τη δυνατή ιστορία του John Marston. Το βέβαιο είναι πως επιστρέφει στην Άγρια Δύση κι αυτή τη φορά ακολουθεί την ιστορία του παράνομου Arthur Morgan, μέλους της συμμορίας του Dutch van der Linde. Σε ένα open-world game με άπειρες δραστηριότητες και όπου όλα επιτρέπονται στον τεράστιο χάρτη του, είναι απόλυτα ασφαλές να σημειωθεί ότι θα ζήσεις επικές στιγμές gameplay που κόβουν την ανάσα, είτε στο single player, είτε στο multiplayer mode, μιας και οι δημιουργοί του GTA V έχουν δημιουργήσει έναν υπέροχο κόσμο για να συγκινήσουν και τον πιο απαιτητικό παίκτη!

Close Menu
www.000webhost.com